Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

110 χρόνια απ’ τη γέννηση (27 Απρίλη 1903) του μεγάλου κομμουνιστή ηγέτη και 40 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του στο Σουργκούτ της Σιβηρίας, τον Αύγουστο του 1973, απ’ την προδοτική σοσιαλφασιστική χρουστσοφική σοσιαλδημοκρατική κλίκα των ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΦΛΩΡΑΚΗ, μετά 17 χρόνια εξορίας στη Σιβηρία

Η φαρσοκωμωδία της διαβόητης «αποκατάστασης» δηλ. η προκλητικότατη ΒΕΒΗΛΩΣΗ της μνήμης του δολοφονημένου από τους ίδιους μεγάλου κομμουνιστή ηγέτη ΔΕΝ μπορεί να αποκρύψει το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν

Είναι γνωστό ότι η σοσιαλφασιστική αντεπαναστατική προδοτική χρουστσοφική κλίκα των ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΦΛΩΡΑΚΗ δολοφόνησε τον Αύγουστο του ΄73 – παραμονές της πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα – μετά 17 χρόνια εξορία, τον εξόριστο απ’ την ίδια στη Σιβηρία ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, γιατί και οι δυό τους έτρεμαν την επιστροφή του στην Ελλάδα που θα είχε ως αναπόφευκτό αποτέλεσμα τη σίγουρη ΔΙΑΛΥΣΗ των δυο ρεφορμιστικών κομμάτων («Κ»ΚΕ-«Κ»ΚΕεσ.). Επιπλέον φρόντισαν να τον κρατήσουν άλλα 18 χρόνια, ακόμα και ΠΕΘΑΜΕΝΟ, στην εξορία απαγορεύοντας ως το 1991 τη μεταφορά της σορού του στην Ελλάδα.

Ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ για να αποκρύψουν το ΕΓΚΛΗΜΑ της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ διαδίδουν το δεύτερο μύθο-ψευδέστατη εκδοχή περί «αυτοκτονίας».(!) Οι χρουστσοφικές κλίκες των ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΦΛΩΡΑΚΗ έχουν ως τώρα παρουσιάσει δυο μύθους-εκδοχές θανάτου του Ζαχαριάδη: «από καρδιά» (1973) – «αυτοκτονία» (1991), δυο προφανώς αλληλοσυγκρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες, και ΑΚΡΙΒΩΣ γι’ αυτό, πέραν των άλλων, ψευδέστατες εκδοχές: «Την 1η Αυγούστου 1973 ο χρουστσωφικός ηγέτης Λ. Μπρέζνιεφ προχώρησε σε ένα έγκλημα που δεν το τόλμησαν ούτε οι χιτλερικοί κατακτητές.

Με την ΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ δολοφόνησαν τον Ν. Ζαχαριάδη τον εκλεκτό ηγέτη του ΚΚΕ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Ο Χαρ. Φλωράκης θυμάμαι τον παρουσίασε σαν αυτοκτονία...

Υπάρχει και η εκδοχή ότι όσο ζούσε ο Ν. Ζαχαριάδης δεν θα μπορούσε να σταθεί το ΚΚΕ στην Ελλάδα. Ο Χαρ. Φλωράκης φαίνεται ότι συναίνεσε με τη χρουστσωφική ηγεσία αν δεν της το ζήτησε εκείνος για τη δολοφονία του Ζαχαριάδη.

Όπως και νάχει το ζήτημα ο Χαρ. Φλωράκης υπήρξε ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ν. Ζαχαριάδη» (Ν.ΚΕΠΕΣΗΣ: «Προβληματισμοί γύρω από γεγονότα και πρόσωπα», σελ.45-46, Αθήνα 2006).

Οι αντεπαναστάτες ΔΙΩΚΤΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ αντί να ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ και να ΛΟΓΟΔΟ-ΤHΣΟΥΝ στην εργατική τάξη, το λαό και τους κομμουνιστές για το μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ της ΔΛΟΦΟΝΙΑΣ – στερώντας τους έτσι τον καλύτερο γιό και τον ικανότερο ηγέτη τους – που διέπραξαν – «ένα έγκλημα που δεν τόλμησαν ούτε οι χιτλερικοί κατακτητές», όπως ορθότατα σημειώνει ο σύντροφος ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΚΕΠΕΣΗΣ – κατέφυγαν, για να σκεπάσουν αυτό το ΜΕΓΑΛΟ έγκλημα σε βάρος της εργατικής τάξης, του λαού και του κομμουνιστικού κινήματος, στην πιο ακραία ενέργεια που θα μπορούσαν να επινοήσουν τα αστικά χρουστσο-τροτσκιστικά μυαλά των Παπαρηγο-Κουτσουμπο-Γοντικο-Μαϊληδων κλπ., και τη βαναυσότερη προσβολή της ΜΝΗΜΗΣ του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ με τη φαρσο-κωμωδία της υποτιθέμενης «αποκατάστασης»(!) – ΜΟΝΑΔΙΚΗ περίπτωση στην ως τώρα παγκόσμια Ιστορία.

Όμως και τώρα χωρίς καν νάχει στεγνώσει το μελάνι της λεγόμενης «αποκατάστασης» (δηλ. χωρίς να κλείσει μήνας) συνεχίζουν-συνέχισαν όχι μόνο τη γνωστή κατασυκοφάντησή του με το «γράμμα του ΄40», μα επιπλέον την επέκτειναν, συμπληρώνοντάς την με μια πρωτοφανή ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ που αφορά ένα νέο ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ισχυρισμό: «δεν υπάρχει αμφιβολία πως στο σημείο αυτό ο Ν.Ζαχαριάδης έκανε ένα συμβιβασμό» (μπροσούρα «Ριζοσπάστη» «28η Οκτώβρη του 1940, Τα τρία γράμματα του Νίκου Ζαχαριάδη», σελ.13, εκδ. «Ριζοσπάστη» 29-30 Οκτώβρη 2011) χωρίς καν να κατονομάζεται το σημείο του «Γράμματος» που εκφράζει τάχα «συμβιβασμό»(!), γιατί απλούστατα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

‘Ολες οι ηγεσίες του «Κ»ΚΕ(’56) εξαπέλυσαν μια χωρίς προηγούμενο στην ιστορία συκοφαντική εκστρατεία λάσπης, κατηγορώντας το ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, πέραν των πολλών άλλων, και ως «συνεργάτη»(!) των Χιτλερο-φασιστών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του ΝΤΑΧΑΟΥ. Τον κρατούν ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ σε πολιτική ομηρία οι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ της χρουστσοφικής-τροτσκιστικής κλίκας των Παπαρηγο-Κουτσουμπο-Γοντικο-Μαϊληδων κλπ., αρνούμενοι να δώσουν στη δημοσιότητα ολόκληρες τις καταθέσεις των αντιφασιστών και κομμουνιστών κρατουμένων των διαφόρων χωρών στο ΝΤΑΧΑΟΥ, που είχε πριν δεκαετίες συγκεντρώσει η διαβόητη «Επιτροπή» τους.

Βέβαια οι επιθέσεις σε ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ-ΚΚΕ της σημερινής χρουστσοφικής σοσιαλδημοκρατικής ηγεσίας έχουν ενταθεί περισσότερο και γενικευθεί με το τελευταίο πέρασμά της σε τροτσκιστικές θέσεις περί «ιμπεριαλιστικής»(!) Ελλάδας και την ΑΡΝΗΣΗ του ξενόδουλου χαρακτήρα και του εθνοπροδοτικού ρόλου της αντιδραστικής αστικής τάξης που με χαρακτηριστική οπορτουνιστική σφοδρότητα εκφράζουν την αντίθεση τους επειδή αυτή στο παρελθόν «χαρακτηρίστηκε ξενόδουλη από γεννησιμιού της» («Ρ» 7-8/1/2012, σελ. 13) από ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ-ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου